Bell Schedules » Rally/Assembly Schedule

Rally/Assembly Schedule

Rally/Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 8:30 AM 9:35 AM 65 min
Break 9:35 AM 9:50 AM 15 min
Period 9:55 AM 10:55 AM 60 min
Break 10:55 AM 11:10 AM 15 min
Period 11:15 AM 12:15 PM 60 min
Break 12:15 PM 12:45 PM 30 min
Period 12:50 PM 1:50 PM 60 min
Rally/Assembly 1:55 PM 2:40 PM 45 min